Александар Матовски Цако

КонтактБиографија
<span style="font-family: racin;font-size:60pt">Биографија</span>

Биографија

Александар Матовски е роден на 3ти февруари 1991ва година во Скопје, Македонија, како второ дете во семејството Матовски. На 3-месечна возраст му беше дијагностициран Даунов синдром, но тоа не беше и никогаш не стана пречка за Цако.

Прочитај повеќе

Новости

Тука се објавуваат сите новости во врска со активностите на Александар Матовски – Цако. Од присуство на различни настани и конференции, сè до организирање на семинари и трибини. Најновите случувања можете да ги видите доколку притиснете на следното копче.

Види најново
<span style="font-family: racin;font-size:60pt">Новости</span>
<span style="font-family: racin;font-size:60pt">Поезија</span>

Поезија

Никој не може да е подобар од човекот што сака поезија и љубов! Притисни за да влезеш во Шарениот свет на Александар Матовски Цако.

Читај

Емисија

Врска (линк) до актуелната и сите претходни епизоди на емисијата Јас Сум Цако.

Отвори Архива
<span style="font-family: racin;font-size:60pt">Емисија</span>

Галерија

Мемориите најдобро се зачувуваат преку слики.

Влези

Социјални медиуми

Контактирајте го Цако

Phone :

(+389) 75-440-102

Email :

cako.matovski@outlook.com

Address :

Струмјани 7а, Скопје, Македонија