Да можам да го вратам времето

Дај ми барем момент вистинa

И месецот ни ткае приказна

Врати ми го времето кога јас и ти се

љубевме

 

cako

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Top