Ми затвори врата

Ме остави да страдам.

Срцето мое само тебе

те бара драга,

но ти ми затвори врата,

пред да ти кажам дека

те сакам

cako

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Top